Årsmöte den 26 mars 2017


Nu är det dags för årsmöte för Blöjupproret!

När: söndagen den 26 mars 2017 (tid kommer!)

Var: Via eventet i Google Hangout (länk kommer!). Strax innan det är dags går du in på eventet och klickar på länken ”Hangouts” – se bilden – så kommer du till ett virtuellt mötesrum. Du behöver ha mikrofon och högtalar/hörlurar för att kunna delta.

Hur: Först håller vi ett årsmöte och därefter tar ett onlinehäng vid där vi pratar om babypottning, tygblöjor och tidig potträning för den som vill.

Vem får delta: Alla som har betalat in medlemsavgiften för 2017 senast dagen för årsmötet är närvaro- och röstberättigad på mötet. Onlineträffen får alla, även icke-medlemmar, vara med på!

Hur rör det här mig?

Du är medlem i en ideell förening där alla medlemmar får vara med och säga sitt om hur föreningen ska skötas, vad som ska göras, vad medlemsavgifterna ska gå till etc och din chans att göra din röst hörd är – exempelvis – via årsmötet!

Vad kan jag göra?

  • Du kan delta på mötet och vara med och rösta för och emot de förslag som läggs fram!
  • Tycker du föreningen borde göra något annorlunda eller något helt nytt? Skriv en motion om det och lämna in!
  • Vill du vara med och påverka även när det inte är årsmöte? Vill du hålla träffar på din ort och låta andra intresserade komma i kontakt med varandra? Vill du driva våra frågor gentemot politiker, företag och andra föreningar? Då engagerar du dig som aktiv medlem! Mejla till info@blojupproret.se!
  • Vill du driva föreningen framåt? Då kan du kandidera till styrelsen! Styrelsen håller styrelsemöten och sköter den dagliga driften i föreningen genom att hålla koll på nya medlemmar, ekonomin, träffar vi gör, texter vi publicerar (här eller som debattartiklar), ordnar med samarbeten och allt annat som behövs för att föreningen ska rulla. Mejla valberedningen på info@blojupproret.se

Kandidera till styrelsen 2017

Till den nya styrelsen söker vi

  • en ordförande
  • en ordinarie ledamot
  • två suppleanter

Här kan du läsa vad det innebär att vara styrelseledamot (förutom att det är jätteroligt!).

Årsmötesdokument

Senast en vecka innan mötet kommer alla dokument att finnas tillgängliga här på webben och vi skickar även ut dem då till alla medlemmar.