Anmälan hyra newbornblöjor


Så här går det till att hyra newborn blöjor:

  1. Se till att vara medlem för nuvarande år och ha ditt medlemsnummer tillhands.
  2. Fyll i formuläret där du anger bf samt vilket paket du är intresserad av.
  3. Vänta på att få en bekräftelse från handläggare om att paketet finns tillgängligt den perioden. Tanken är att du ska få det till bf om så önskas. Men beroende på ifall det är utlånat till en annan innan så kan vi komma att erbjuda ett senare datum eller ett annat paket.
  4. Efter att du fått bekräftelsen så har du 1 vecka på dig att betala 250kr i bokningsavgift. Detta för att vi ska hålla bokningen av paketet till dig.
  5. När bokningsavgiften är betald skickar vi ut ett kontrakt som antingen signeras via kivra.com eller godkänns via mail i samband med att vi får en kopia på id-handling. Vi behöver även dina  bank uppgifter för att kunna betala ut depostionen när blöjorna återlämnats.
  6. I kontraktet finns information om när resteranede avgift om 250kr samt deposition om ytterligare 500kr ska vara betald. Vi vill ha den senast 2 veckor innan datum för leverans av blöjor. Vi kommer dock att invänta dessa pengar innan vi skickar blöjorna. Uthyrningsperioden är 2 mån från och med bf eller ett senare datum som ni själva önskat.
  7. När två månader börja närma sig sitt slut hör vi av oss med info om retur.
  8. När blöjorna returneras betalar vi tillbaka depositionen om 500kr.