Anmälan hyra newbornblöjor


Så här går det till att hyra newborn blöjor:

  1. Se till att vara medlem för nuvarande år och ha ditt medlemsnummer tillhands.
  2. Fyll i formuläret där du anger bf samt vilket paket du är intresserad av. Preliminär tillgänglighet för paketen syns i kalenden på denna sida.
  3. Vänta på att få en bekräftelse från handläggare om att paketet finns tillgängligt den perioden. Tanken är att du ska få det till bf om så önskas. Men beroende på ifall det är utlånat till en annan innan så kan vi komma att erbjuda ett senare datum eller ett annat paket.
  4. Efter att du fått bekräftelsen så har du 1 vecka på dig att betala 250kr i bokningsavgift. Detta för att vi ska hålla bokningen av paketet till dig.
  5. När bokningsavgiften är betald skickar vi ut ett kontrakt som signeras med BankID. Betalar du via bank istället för swish så behöver vi även dina  bankuppgifter för att kunna betala ut depositionen när blöjorna återlämnats.
  6. Senast två veckor innan datum för leverans av blöjor ska resterande avgift om 400kr samt deposition om ytterligare 250 kr vara betald. Vi kommer dock att invänta dessa pengar innan vi skickar blöjorna. Uthyrningsperioden är 2 mån från och med bf eller ett senare datum som ni själva önskat.
  7. När två månader börja närma sig sitt slut hör vi av oss med info om retur.
  8. När blöjorna returnerats i godkänt skick betalar vi tillbaka depositionen om 250 kr.