Bli medlem!


Vad kul att du vill bli medlem!

I formuläret nedan kan du ansöka om medlemskap i föreningen. Medlemskap gäller per kalenderår, 1 januari – 31 december. Medlemmar som betalar efter den 1 december betalar även för året därpå.

!!! Verifieringen fungerar inte via mobiltelefonen. Om du har möjlighet att ansöka vid en dator så bör det fungera, annars mejla informationen till oss på info (at) blojupproret (punkt) se!!!

Enskilt medlemskap gäller för en medlem: 80 kr per år.
Familjemedlemskap gäller flera medlemmar på samma adress: 120 kr per år.

För familjemedlemskap:
Skicka en ansökan för varje medlem på samma adress och ange i Övrigt vilka namn som hör ihop.

Betala sedan in 80 eller 120 kr på vårt bankgirokonto: 193-3803. Märk med namn och mailadress så att vi kan skicka ut medlemsinfo så snabbt som möjligt. När vi ser att pengarna har kommit in skickar vi ut mer information. Observera att det kan ta tid innan vi ser pengarna, därför kan det ta upp till en vecka, tio dagar innan vi hör av oss. Om du har bråttom skriv det i övrigt fältet och komplettera med ett bevis på att du betalat in så ska vi försöka återkomma så snabbt vi kan. Om du inte ser något mail från oss, kika gärna i skräpkorgen (eller i andra flikar om du använder gmail).

Medlemsvillkor:

Du godkänner därmed att dina personuppgifter läggs in i föreningens medlemsregister. Uppgifterna behandlas enligt Datainspektionens regler och Personuppgiftslagen, PuL. Uppgifterna kommer endast användas i kontaktsyfte.