Blöjoteket


Vad är Blöjoteket?

Blöjupproret har ett antal olika tygblöjor som du får låna för att prova och se vad tygblöjor handlar om. Vi hjälper dig att komma igång med tygblöjor och guidar dig mellan olika modeller. Att låna hem olika sorters blöjor kan vara ett bra sätt för att komma fram till vilket system som du och ditt barn trivs med.

Blöjoteket finns för närvarande i Göteborg men vi skickar gärna till hela landet.

Hur funkar det?

Det är kostnadsfritt för medlemmar att låna i Blöjoteket. Om du kan hämta och lämna i Göteborg tar vi ute en depositionsavgift om 150kr samt uppvisande av leg. Du kan låna tygblöjor från Blöjoteket i 14 dygn. Om vi ska skicka blöjorna är depositionsavgiften 500kr plus kopia av leg. Blöjupproret betalar frakten.

Vi ber våra låntagare att hålla sig till ett några enkla utlåningsregler.

Vilka blöjor som finns att låna hittar du under Blöjotekets Blöjor.

Kom i kontakt med Blöjoteket

Är du sugen på en speciell typ av blöja?  Eller vill du prova lite av varje? Hör av dig till oss så hjälper vi dig att hitta rätt blöja för er!  blojoteket (at) blojupproret (punkt) se.

Tipsa oss gärna om blöjor och modeller som du skulle vilja se i vårt sortiment!

Donera eller sponsra blöjor?

Blöjoteket är under ständig utveckling och det finns en uppsjö av tygblöjsmodeller på marknaden. Vi vill kunna erbjuda medlemmarna ett så brett sortiment som möjligt. Blöjupproret tar därför gärna emot bidrag. Är ditt företag intresserat av att sponsra med tygblöjor till Blöjoteket? Då är du välkommen att kontakta oss på blojoteket (at) blojupproret (punkt) se.