Blöjoteket


Vad är Blöjoteket?

Blöjupproret har ett antal olika tygblöjor som du får låna för att prova och se vad tygblöjor handlar om eller för dig som är nyfiken på en viss modell och vill testa om den passar er innan du köper. Att låna hem olika sorters blöjor kan vara ett bra sätt för att komma fram till vilket system som du och ditt barn trivs med.

Blöjoteket finns för närvarande i Vedum men vi skickar till hela landet.

Hur funkar det?

Det är kostnadsfritt för medlemmar att låna ur Blöjoteket. Om du kan hämta och lämna i Vedum tar vi ut en depositionsavgift om 150kr samt uppvisande av leg. Du kan låna tygblöjor från Blöjoteket i 14 dygn. Om vi ska skicka blöjorna är depositionsavgiften 500kr. Blöjupproret betalar frakten och du får tillbaka din deposition efter att blöjorna blivit återlämnade hela och rena.

Vi ber våra låntagare att hålla sig till ett några enkla utlåningsregler.

Det kan vara svårt som nybörjare att avgöra vilka av alla blöjor du ska välja för att låna hem, därför finns ett antal olika ”paket” att välja mellan:

Provapå-paketet

EC-paketet

Nattpaketet

Naturmaterialspaketet

Mer om de olika paketen kan du läsa här.

Du kan såklart även komponera ditt egna paket. Vilka blöjor som finns att låna hittar du under Blöjotekets Blöjor.

Kom i kontakt med Blöjoteket

Är du sugen på en speciell typ av blöja?  Eller vill du prova lite av varje? Hör av dig till oss så hjälper vi dig att hitta rätt blöja för er!  blojoteket (at) blojupproret (punkt) se.

Tipsa oss gärna om blöjor och modeller som du skulle vilja se i vårt sortiment!

Donera eller sponsra blöjor?

Blöjoteket är under ständig utveckling och det finns en uppsjö av tygblöjsmodeller på marknaden. Vi vill kunna erbjuda medlemmarna ett så brett sortiment som möjligt. Blöjupproret tar därför gärna emot bidrag. Är ditt företag intresserat av att sponsra med tygblöjor till Blöjoteket? Då är du välkommen att kontakta oss på blojoteket (at) blojupproret (punkt) se.