Blöjoteket


Vad är Blöjoteket?

Blöjupproret har ett antal olika tygblöjor som du får låna för att prova och se vad tygblöjor handlar om eller för dig som är nyfiken på en viss modell och vill testa om den passar er innan du köper. Att låna hem olika sorters blöjor kan vara ett bra sätt för att komma fram till vilket system som du och ditt barn trivs med.

Blöjoteket finns för närvarande i Lund men vi skickar till hela landet.

Hur funkar det?

Det är kostnadsfritt för medlemmar att låna ur Blöjoteket. Du kan antingen hämta och lämna blöjorna i Lund, eller så skickar vi blöjorna med posten. Du kan låna tygblöjor från Blöjoteket i 14 dygn. Depositionsavgiften för ett lån är 250kr, som smidigast betalas in via swish 123 179 0377. Blöjupproret betalar frakten och du får tillbaka din deposition efter att blöjorna blivit återlämnade hela och rena.

Vi ber våra låntagare att hålla sig till några enkla utlåningsregler.

Blöjorna som finns till utlåning är uppdelade i olika paket beroende på vikt på barnet, vill man låna en viss typ av blöja i ett visst märke så får man välja ett paket där den blöjan ingår.

Mer om de olika paketen kan du läsa här.

Tipsa oss gärna om blöjor och modeller som du skulle vilja se i vårt sortiment!

Donera eller sponsra blöjor?

Blöjoteket är under ständig utveckling och det finns en uppsjö av tygblöjsmodeller på marknaden. Vi vill kunna erbjuda medlemmarna ett så brett sortiment som möjligt. Blöjupproret tar därför gärna emot bidrag. Är ditt företag intresserat av att sponsra med tygblöjor till Blöjoteket? Då är du välkommen att kontakta oss på blojoteket (at) blojupproret (punkt) se.